Webdesign

Webdesign en webdevelopment

Webdesign is één van onze kerndiensten, we hebben een passie voor alles wat met het web te maken heeft…. en dat ziet u terug in al onze ontwerpen. Wij ontwerpen betaalbare professionele websites die eenvoudig zijn in gebruik en een goede indruk achterlaten bij uw klanten.

Elke website wordt ontworpen en opgeleverd in lijn met uw huisstijl en persoonlijke wensen. Wij geven uw project net dat beetje meer om in de kijker te staan.

We bieden transparante prijzen, als het nu gaat om een eenvoudige website, een uitgebreide website met CMS of complete webshop met verschillende betaalmogelijkheden. U weet op voorhand waar u aan toe bent, geen onverwachte extra kosten door onze heldere afspraken en garanties.

Naast webdesign bieden we ook zeer voordelige tarieven aan voor webhosting. Wist u dat u voor minder dan €2 per maand uw website online houdt bij Wallieweb?

Website offerte

Aan de hand van een vrijblijvend gesprek kunnen wij precies inschatten wat voor website u nodig heeft en maken we een vrijblijvende offerte op. Mocht u nu alvast een richtprijs willen weten, raadpleeg dan de onderstaande prijzentabel. Hou er echter wel rekening mee dat afhankelijk van uw wensen en eisen, de prijs van de website hoger of lager kan uitvallen.

BASISSimpel en effectief€229

Bestellen
  • Webdesign met maximum 3 pagina’s
  • Statische website, niet zelf te beheren
  • Responsive webdesign, perfect leesbaar op ieder toestel (smartphone, tablet,…)
  • Uniek design op maat
  • Ideale website voor starters
  • *Prijs vanaf €229